Κεράσια Για την Ουρική αρθρίτιδα

κεράσιαΗ ουρική αρθρίτιδα έχει πάρει αρκετά ένα κομμάτι της προσοχής με την πάροδο των ετών, λόγω του πόνου μπορεί να προκαλέσει και την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επηρεάζει. Τα νέα φάρμακα που αναπτύσσονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τον πόνο και να αποτρέψει μελλοντικές κρίσεις ουρικής αρθρίτιδας. Αν δεν τους αρέσει να περνούν το φάρμακο διαδρομή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσει την ουρική αρθρίτιδα σας ζωή με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τα κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα είναι ένα από τα φυσικά όπλα στη διάθεσή σας για να καταπολεμήσει την ουρική αρθρίτιδα.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κεράσια για τη θεραπεία ουρική αρθρίτιδα, αντί να πάει με τα φάρμακα. Κατανάλωση κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα θα βοηθήσει να αποτρέψει μια επίθεση και να παρέχει το σώμα σας με αντιοξειδωτικά. Τα κεράσια είναι διαθέσιμα σε σχεδόν κάθε μπακάλικο γύρω για μια λογική τιμή.

Έχω διαβάσει πολλές μελέτες και οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν φαίνεται να υπάρχει κάποια σχέση που συνδέει την κερασιά της κατανάλωσης και μείωση της ουρικής αρθρίτιδας. Έτσι, τα κεράσια μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσει το ουρικό οξύ στο σώμα σας. Να θυμάστε, το ουρικό οξύ είναι ο ένοχος που προκαλεί μια επίθεση της ουρικής αρθρίτιδας.

Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο βρίσκοντας φρέσκα κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα στο παντοπωλείο καταστήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χυμοί κερασιών είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή. Έχω δει επίσης κεράσι επικεντρωθεί χάπια, διαθέσιμα για εκείνους που δεν τους αρέσει κεράσια ή χυμό κεράσι.

Τι είναι τόσο καλό για κεράσια; Τα κεράσια έχουν μια χρωστική στο δέρμα τους που περιέχει ανθοκυανίνες. Οι ανθοκυανίνες μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του πόνου και τη μείωση του ουρικού οξέος στο σώμα σας. Οι ανθοκυανίνες έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για να κάνει μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα όπως η ιβουπροφαίνη και η ασπιρίνη. Τόσο εδώ είναι ένας τρόπος για να πάρετε κάποια πιθανή ανακούφιση του πόνου χωρίς τη λήψη φαρμάκων.

Τα κεράσια διαθέτουν μελατονίνη, μια ορμόνη που παράγεται στο μυαλό μας ότι μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Η μελατονίνη έχει επίσης γίνει γνωστό για την καταπολέμηση jet lag και την αϋπνία. Τα κεράσια περιέχουν φυτικές ίνες, μαγνήσιο, κάλιο, β-καροτένιο, βιταμίνη C, σίδηρο και άλλα σπουδαία θρεπτικά συστατικά. Υπάρχει μια μελέτη που έτρεξε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, που αποκάλυψε νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα κεράσια είναι ευεργετική για την υγεία της καρδιάς.

Πόσα κεράσια θέλεις να φας; Έχω ακούσει πολλούς διαφορετικούς αριθμούς, από τις 6 βύσσινα 1 κιλό ανά ημέρα. Δεν ξέρω τι ο μαγικός αριθμός είναι και δεν είμαι σίγουρος ότι οι εμπειρογνώμονες που πραγματικά γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό. Κάθε ανθρώπινος οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά στα τρόφιμα. Αλλά, βλέπω ότι οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν τη γύρω 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα κεράσια, 1 φλιτζάνι φρέσκα κεράσια, 2 κουταλιές cherry concentrate, ή 1 φλιτζάνι χυμό κεράσι ανά ημέρα. Εάν χρησιμοποιείτε κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα ανακούφιση θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη να φάτε και να πιείτε.

Κατανάλωση κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα δεν την ανακούφιση από τον πόνο για όλους. Αυτό είναι απλά μια τεχνική για να σας βοηθήσει με την αρθρίτιδα, φυσικά. Εάν χρησιμοποιείτε κεράσια για την ουρική αρθρίτιδα ανακούφιση δεν είναι η κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να σταματήσει την ουρική αρθρίτιδα και να κρατήσει τα επίπεδα ουρικού οξέος.

admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *